Are the boards broken for anyone else?

posted 3 years ago in Weddingbee
Post # 2
537 posts
Busy bee
  • Wedding: June 2014

Yes, I am. I am using Safari if that makes a difference. However, on my iPhone the formatting is just fine. 

Post # 3
1180 posts
Bumble bee

Been having that issue also, but usually hitting refresh helps. I’m guessing they are making some changes behind the scenes and it’s messing with the formatting. I’m assuming its temporary.

Post # 6
1168 posts
Bumble bee
  • Wedding: June 2014

Its like that for me too! I can barely read your post, through the side stuff!

Post # 8
259 posts
Helper bee
  • Wedding: August 2015 - Country Club

Yes! They are broken for me too. It’s a bit frustrating, and refreshing the page doesn’t help.

Post # 9
1029 posts
Bumble bee
  • Wedding: December 2015

MrsRevolutionize:  Yes, I’m experiencing the same thing on my ipad, but not on my Galaxy Note. 

Post # 10
6171 posts
Bee Keeper
  • Wedding: October 2013

i was.  but i’ve been having weird memory issues with my computer. 

i restarted and everything is fine now.

Post # 11
3018 posts
Sugar bee
  • Wedding: September 2016

So far I am fine on my iPad. I’m also flagging this thread so the mods can make sure whoever is fiddling with monkey wrenches know about this issue!  🙂


Post # 12
116 posts
Blushing bee
  • Wedding: October 2014

The boards look fine to me but when I go to my inbox it’s messed up just how you describe.

Post # 13
6983 posts
Busy Beekeeper
  • Wedding: September 2009 - Barr Mansion

Hi all! We are aware of the problem and it has been reported to our tech team. I will keep you updated when I learn more.

Post # 15
1779 posts
Buzzing bee
  • Wedding: June 2014

Yup! Same issue running Firefox on my work PC. It’s been bugging the heck out of me! I want to kill time!

Leave a comment

Sent weekly. You may unsubscribe at any time.

Find Amazing Vendors