Trouble getting Weddingbee to load properly?

posted 3 years ago in Weddingbee
Post # 3
Member
9949 posts
Buzzing Beekeeper
  • Wedding: June 2013

@MrsEdamame:  Sometimes that happens to me, too, when using Chrome. 

 

Also where is the bride who used to be on the page?  She’s been gone for a while…

Post # 4
Hostess
15072 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: June 2011

Earlier I was on my tablet using Chrome and the same thing happened! I thought my tablet was wonky cause it worked fine on  the stock browser. I’ll send this up to the mods for tech. 

Post # 7
Hostess
15072 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: June 2011

@peachacid:  she’s been gone for a few weeks, maybe more. Mouse had a post about all the changes. 

Post # 8
Member
341 posts
Helper bee
  • Wedding: June 2013

I’m having trouble loading weddingbee from Chrome – it keeps sending me an error. I started using Firefox and it’s working fine :S

 

Post # 9
Member
7997 posts
Bumble Beekeeper
  • Wedding: December 2013

I’m on Firefox and I can’t get the main page to load but I can access the boards directly.

Post # 10
Member
429 posts
Helper bee
  • Wedding: October 2014

@MrsEdamame:  I was having a problem earlier getting the boards to load at all! I kept getting an error message.  I cleared my cookies and all seems to be running smoothly now! 

Post # 11
Member
6506 posts
Bee Keeper
  • Wedding: June 2013

Yup I was having problems with Chrome too. Had to switch to Firefox to get my wedding bee fix in before bed!

Post # 12
Member
2299 posts
Buzzing bee
  • Wedding: August 2010

Strange! The boards were not working for me at all on Firefox, but I switched to Chrome and all is well! 

Post # 13
Member
3557 posts
Sugar bee
  • Wedding: August 2014

I was having problems where none of the colors or pictures were loading in Chrome. I just cleared my history and cookies and everything is fine now.

Post # 14
Member
1599 posts
Bumble bee
  • Wedding: October 2013

clear cache and cookies and all is well (ctrl+shift+delete for the quick way!)

Post # 16
Member
2052 posts
Buzzing bee

@MrsEdamame:  I use Opera and Firefox at home and rarely have problems.  At work, I have issues using IE6 (yeah i won’t get 7 til i get my new laptop shortly), and I can’t tell if the issues are because of the internet provider….I haven’t exactly complained at work that ‘My weddingbee isn’t working’ hahahahaha!  I’d probably have to answer to my boss about this non work related fun I’m having hahaha!! Tongue OutTongue OutTongue OutTongue OutTongue Out

Leave a comment


Sent weekly. You may unsubscribe at any time.

Find Amazing Vendors