Glitches

posted 8 years ago in Weddingbee
Post # 107
Member
93 posts
Worker bee
  • Wedding: November 2011

@CatyLady: Yep, that’s exactly what keeps happening to me, and fwiw, I’ve tried it on Chrome, Firefox, Safari & IE and it’s happening on them all….

Post # 108
Member
8 posts
Newbee
  • Wedding: July 2010

about 50% of the time the pages/ site won’t load for me.  I’m using chrome and I get a error message and have to reload to get anything, plus is is very very very slow to load in general.

Post # 109
Member
408 posts
Helper bee
  • Wedding: June 2012

This thread isn’t showing recent posts:

Post # 110
Member
588 posts
Busy bee
  • Wedding: July 2014

For the past 5 minutes every time I click on a board link (besides this one!) it will not load and a page saying bbpress errror appears. The board was working fine right before that. 

ETA: I am using Chrome. I’ve also tried refreshing the page and it just goes to the board homepage. 

ETA (again): It fixed itself after about ten minutes!

Post # 111
Member
217 posts
Helper bee
  • Wedding: September 2012

When I go to my profile it lists only one post I have responded to in a week.  I can’t follow up on any of the threads 🙁

Post # 112
Member
2819 posts
Sugar bee
  • Wedding: February 2013

Don’t have a screenshot, but a couple times now I’ve posted something and it’s disappeared (most recently on the “No Kids Allowed” thread). I didn’t say anything that would get me flagged, so far as I know. Also, sometimes I’ll post something and it’ll never show up, but it will say in my profile that I commented on the thread.

Also, I’m pretty sure the leader board is screwed up.

Post # 113
Member
12 posts
Newbee

We’re looking into the loading issues, where some are seeing errors. If you have experienced this issue please let me know the following when you experience this issue again:

1. What type of computer OS and version are you using?

2. What type of internet browser and version are you using?

Post # 114
Member
44 posts
Newbee
  • Wedding: September 2012

Is there anyway to put the posts in order by when they were posted? Id like to only look at the new ones and not the same ones over and over. Is that possible? Thanks!

Post # 115
Member
768 posts
Busy bee
  • Wedding: April 2010

@red_rose:i have the same issues. i tab through to the ones that i want to read and there will always be one still loading and the rest of the “loaded” pages are blank. When i close that “loading” page, the rest of the pages show up immediately.

Post # 116
Member
157 posts
Blushing bee
  • Wedding: June 2012

aahhhh when will the time stamp be FIXED…It has been driving me INSAAAAANEEEEEE…lol now that thaaat is out of my system..I feel like I have to share something. What do you think about updating the style of the forum? like the colours and the logo. Seems so outdated i think… anyways. I LOVE WEDDINGBEE!

Post # 117
Member
10651 posts
Sugar Beekeeper
  • Wedding: January 2011

I posted in support earlier, because I couldn’t post to the normal boards.

I was geting the ‘you move too fast’ message, even though it had been a little while.  All the dates showed up as -1 years ago.

I ended up double posting when it finally worked, but they didn’t show up back to back.  I had posts # 8 & 9, but #8 showed up before the OP, at the top of the page.  It wouldn’t let me edit the post and said I posted it 8 hours ago, when it’s been minutes.

Post # 118
Member
595 posts
Busy bee

I’m getting a lot of dates showing up as -1 years ago as well. Also just randomly got logged out for no apparent reason when I tried to post this at first.

Post # 119
Member
646 posts
Busy bee
  • Wedding: June 2012

Some glitches I’ve noticed over the last 2 days:

– Threads I’ve started not showing up in my account page (yesterday and today)

– Pages taking a *very* long time to load (today)

– Some posts unable to open (today)

– Page to create a new post never opens (today)

Post # 120
Member
408 posts
Helper bee
  • Wedding: June 2012

I’ve been having to click on a person’s post twice to reply to them.  Only happens on my work computer which is Windows 7, IE 9 (I think).

Leave a comment


Find Amazing Vendors