(Closed) Anyone ever get booted or have issues logging in?

posted 8 years ago in Weddingbee
Post # 3
Hostess
18643 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: June 2009

Very weird.  I’ve never had that problem before.  Have you posted about it on the support page?

Post # 4
Member
2765 posts
Sugar bee

It sounds like your cookies got corrupted.  Are you using Firefox for the Mac, by any chance?

Either way – if you clear your cookies, you should be able to sign in again no problem!

Post # 6
Member
7082 posts
Busy Beekeeper
  • Wedding: July 2009

When this happens to me, I always clear cookies and come back without a problem.  It only happens to me in Firefox.  When/if I use explorer or chrome, I don’t have a problem.  Just a little quirk I’ve learned to live with 🙂

Post # 7
Hostess
18643 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: June 2009

So strange because I use Firefox just fine.  Don’t have a Mac though.

Post # 8
Member
11325 posts
Sugar Beekeeper
  • Wedding: February 2011

I have a mac and I use both safari and firefox and it happens to me all the time! I clear my cache and cookies, restart the program, and it still doesn’t work! Usually I just have to give it a few hours or a day though, and it’ll just start working again. Mystery fix!

Post # 9
Member
7082 posts
Busy Beekeeper
  • Wedding: July 2009

I use Firefox for Mac, so I think that’s the issue.  There are several other little quirks with it, but for so much of the stuff I do (streaming videos etc), Chrome is just not stable enough.

Post # 10
Member
5154 posts
Bee Keeper
  • Wedding: June 2010

I have a macbook pro and it has never happend to me. I do use safari though and never use firefox because of similar issues (although not on weddingbee)

Post # 11
Member
2765 posts
Sugar bee

I haven’t heard of this happening in Safari?

I noticed your username is all caps… maybe Safari for the Mac is case sensitive or something?  Try using your username in all caps: KLP2010.

Also – what URL are you using to sign in from?

Post # 12
Member
2767 posts
Sugar bee
  • Wedding: September 2009

I have had this same problem too.  I try to comment on the boards but then it will say I’m not logged in and that I have to log in to comment.  I’ll log in again with all the correct info and it won’t log me in.  It just keeps asking me to log in multiple times. 

Post # 13
Member
2765 posts
Sugar bee

@amariem25 – Try clearing your cookies?

Post # 14
Member
1676 posts
Bumble bee
  • Wedding: July 2010

Hey!  I’ve had that problem too… strangely enough, from Firefox on a Mac.  Thanks for clearing that up.  In the future I will just clear my cookies.

The topic ‘Anyone ever get booted or have issues logging in?’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors