(Closed) Are your posts getting “eaten”?

posted 9 years ago in Weddingbee
Post # 17
Member
831 posts
Busy bee
  • Wedding: September 2010

1. When was the first and last time this happened to you?  Late last week.
2. What are the browser type and versions you’ve tried?  Internet Explorer 8
3. Are you on a computer, tablet or mobile device?  PC
4. Are you getting this error consistently or occasionally?  Consistently.
5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error? 
6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards?  Just on the boards
7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently?  none
8. Anything else other out of the norm? No

Post # 18
Member
3165 posts
Sugar bee
  • Wedding: October 2011

1. When was the first and last time this happened to you? this morning

2. What are the browser type and versions you’ve tried? only IE current version

3. Are you on a computer, tablet or mobile device? computer

4. Are you getting this error consistently or occasionally? this was the first time

5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error? it ‘eats’ the picture and everything that follows.

6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards? no

7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently? work comp, so i don’t know.

8. Anything else other out of the norm? i was going to say no, but then it ate my word “nope!” so i went back to edit and it was only displaying my message in HTML code. it converted back to rich text after a few minutes, and all of my lines were squished together.

Post # 19
Member
3165 posts
Sugar bee
  • Wedding: October 2011

lkdgjlkdgjsdgiohdsghidgslhgvhoaslhudg it just happened again, this time not picture related. i pasted text in (i’ve noticed that now when you ctrl+v, it brings open the paste pop-up instead of not pasting) and it deleted everything after what i pasted in the pop-up box!

Post # 20
Member
8351 posts
Bumble Beekeeper
  • Wedding: March 2011

1. When was the first and last time this happened to you? About 1/2hr ago

2. What are the browser type and versions you’ve tried? Firefox

3. Are you on a computer, tablet or mobile device? Computer

4. Are you getting this error consistently or occasionally? Consistently

5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error? N/A

6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards? Not lately

7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently? None

8. Anything else other out of the norm? I am trying to post recaps and when I post the recaps the pictures and captions continually get shuffled and/or lost. It is very frustrating and has been going on for several days now.

Post # 21
Member
2142 posts
Buzzing bee
  • Wedding: July 2011

1. When was the first and last time this happened to you?
Only happened once on my last post an hour or so ago.
2. What are the browser type and versions you’ve tried?
Firefox 4.0.1
3. Are you on a computer, tablet or mobile device?
Laptop (Dell Vostro 1700)
4. Are you getting this error consistently or occasionally?
This is the first time but each time I tried to edit it would erase part
5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error?
No
6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards?
Just on the boards
7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently?
Updated Firefox two weeks
8. Anything else other out of the norm?
No

Post # 22
Member
177 posts
Blushing bee
  • Wedding: November 2011

1. When was the first and last time this happened to you?

Earlier, I was uploading photos to the “three photos that describe your relationship” thread, and one photo and blurb was omitted

2. What are the browser type and versions you’ve tried?

It did this while using firefox.


3. Are you on a computer, tablet or mobile device?

notebook


4. Are you getting this error consistently or occasionally?

first time but thought I would share!

Post # 23
Hostess
11050 posts
Sugar Beekeeper
  • Wedding: June 2011

1. When was the first and last time this happened to you? Just in this thread http://boards.weddingbee.com/topic/youre-not-going-to-like-this-but-today-ive-bought-a-tiara

2. What are the browser type and versions you’ve tried? Internet Explorer 7

3. Are you on a computer, tablet or mobile device? Laptop

4. Are you getting this error consistently or occasionally? Occasionally, but it’s happened twice in the past hour

5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error? No

6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards? Only been on the boards today

7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently? Just the avast update

8. Anything else other out of the norm? I’ve highlighted text to put into bold and it hasn’t worked so I highlight it again but another bit of text that wasn’t highlighted disappears. p.s. this answer didn’t show at first I’ve had to edit my comment.

 

Post # 24
Member
9816 posts
Buzzing Beekeeper

1. When was the first and last time this happened to you?

5 minutes ago


2. What are the browser type and versions you’ve tried?

Firefox
3. Are you on a computer, tablet or mobile device?

computer
4. Are you getting this error consistently or occasionally?

all day, to the point where I’m not bothering to post as much
5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error?


6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards?

all the usual errors (being logged out every few minutes etc.) mostly just the boards
7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently?

nothing new
8. Anything else other out of the norm?

Post # 25
Member
1941 posts
Buzzing bee
  • Wedding: June 2012

1. When was the first and last time this happened to you?

I’ve only noticed it on one post I made on a thread tonight. No pictures were involved, but I did copy/paste a link to a website. A line of text disappeared. I had thought I was just crazy and didn’t type it lol. 

2. What are the browser type and versions you’ve tried?

Google Chrome, no idea about the version, sorry. FI’s laptop.

3. Are you on a computer, tablet or mobile device?

HP laptop (well it converts to a tablet? it’s weird. But it’s a laptop.)

4. Are you getting this error consistently or occasionally?

Only noticed it once5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error?

n/a6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards?

just on the boards

7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently?

none

8. Anything else other out of the norm?

ETA: my answer to #8 didn’t show up lol. it *was* no 😉

Post # 26
Hostess
11050 posts
Sugar Beekeeper
  • Wedding: June 2011

Also, when you click on ‘reply’ to someone on the boards their name doesn’t appear in the textbox.

Post # 27
Member
3010 posts
Sugar bee
  • Wedding: October 2012

View original reply
@CatyLady: I’ve noticed that on my iPhone – ever since I was able to use the text box to type and not the HTML box.

Post # 28
Member
189 posts
Blushing bee

@ddw:

1. When was the first and last time this happened to you? Today

2. What are the browser type and versions you’ve tried? Windows 7 
3. Are you on a computer, tablet or mobile device? Laptop Computer
4. Are you getting this error consistently or occasionally? Consistently
5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error? n/a
6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards? Just the boards.
7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently? none
8. Anything else other out of the norm?

Post # 29
Member
2207 posts
Buzzing bee
  • Wedding: September 2009

1. When was the first and last time this happened to you? This morning around 8am in the baby boards somewhere
2. What are the browser type and versions you’ve tried? Internet Explorer, most recent version.
3. Are you on a computer, tablet or mobile device? Desktop Computer
4. Are you getting this error consistently or occasionally? A few times
5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error? nope
6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards? just the boards
7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently? Nothing in the last few weeks
8. Anything else other out of the norm?

Post # 30
Member
10846 posts
Sugar Beekeeper
  • Wedding: September 2010

View original reply
@Mrs.KMM: That happens to me too!

Also every now and then I won’t be able to type anything at all for some reason. I have to refresh the page. It’s bizarre!

Post # 31
Member
1044 posts
Bumble bee
  • Wedding: June 2011

1. When was the first and last time this happened to you? First time was last week. Last time was yesterday.

2. What are the browser type and versions you’ve tried? Firefox and IE, newest versions.

3. Are you on a computer, tablet or mobile device? Laptop

4. Are you getting this error consistently or occasionally? Consistently.

5. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error? n-a

6. Are you experiencing similar errors elsewhere, or just on the boards? I typically only use boards and have only experienced it here.

7. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently? None

8. Anything else other out of the norm? Yeah, I typed a whole paragraph here about how I’m often unable to hit return after copy/pasting something to the comment box ….and then when my post actually goes live in the thread, the paragraph is missing. This isn’t the first time.

The topic ‘Are your posts getting “eaten”?’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors