(Closed) Is it just me, or are you also having a difficult time posting pictures?

posted 6 years ago in Weddingbee
Post # 3
Member
990 posts
Busy bee
  • Wedding: June 2013

yes there are site issues right now the tech team is working on it. Patience is a virtue we all must use right now

Post # 5
Member
4327 posts
Honey bee
  • Wedding: January 1992

nope, not just you. There’s a whole other thread on this very topic too.

Post # 6
Member
2335 posts
Buzzing bee
  • Wedding: April 2018

I’ve been having issues with their uploader as well, but there’s a workaround if you’re a little but html savvy. 🙂

If the picture you want to post isn’t already online somewhere, you’ll need to upload it to a site like photobucket or uploadr, etc.

After you’ve located/uploaded your image online, right click the image. There should be an option that says something along the lines of “Copy Image Location” or “Copy Image Address.” Click this option.

After typing out your message here, select the “HTML” option from the menu, located right next to where the normal image uploader is.

Immediately following the text body of your message, paste in the following:

< img src=”PASTE THE IMAGE LOCATION HERE”>

Remove the space after the < symbol, paste in the image location I just had you copy, and press “Update.”

You should now see your image displaying normally. Submit the message as usual. 🙂

To demonstrate, here is a picture of my e-ring (and I just like showing it off. :P) –

 

The topic ‘Is it just me, or are you also having a difficult time posting pictures?’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors