(Closed) Photo uploader still not working? Or, are some of you now able to post pics?

posted 6 years ago in Weddingbee
Post # 3
Member
3182 posts
Sugar bee
  • Wedding: May 2012

I’m still having the problem in Chrome but everything is working in Safari.  

Post # 5
Member
1572 posts
Bumble bee
  • Wedding: October 2009

it wasnt working in internet explorer for me…but it works in firefox

Post # 6
Member
6512 posts
Bee Keeper
  • Wedding: September 2012

I’m using explorer (no choice at work!) and I just uploaded a new pic a half an hour ago, no problem.  I wonder whats up with it?

Post # 7
Member
580 posts
Busy bee
  • Wedding: May 2014

Does it work if you use html tags?

ETA: It works for me 🙂

Post # 8
Member
13012 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: November 1999

@Brielle:  I use IE and tried last night, I was able to upload pictures without an issue.   It’s such a weird problem going around!  Have you tried clearing the cookies?  Some people said that helped.

Post # 9
Member
8882 posts
Buzzing Beekeeper

Try clearing your cache and cookies. It worked for me.

Post # 11
Member
8738 posts
Bumble Beekeeper
  • Wedding: September 2011

I just tried in Chrome, it doesn’t work. Keeps just trying to get me to log in.

Post # 12
Member
10851 posts
Sugar Beekeeper
  • Wedding: September 2010

Hey all! Pengy has a sticky at the top of the page with updates and issues. If you can post the issue along with what browser you’re using up there it would be really helpful for tech! Thanks!

Sitewide Issues – 6/11/2012 UPDATE #5: 3PM PST/6PM EST

The topic ‘Photo uploader still not working? Or, are some of you now able to post pics?’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors