(Closed) Posting Pictures in Boards and Classifieds

posted 11 years ago in Weddingbee
Post # 3
Member
41 posts
Newbee
  • Wedding: March 2008 - Riverside Hotel

Thanks for the post Mrs. Bee but I think I’m still a total moron.  Really, I am a clueless bee it seems

What else do I put in all the other boxes?

Also, when I tried to post a picture on another thread, I saw the picture inside my own text box, but then the picture didn’t materialize when I saw the actual post. 

Post # 4
Member
116 posts
Blushing bee
  • Wedding: September 2008

Is there another way of doing this for those of us on Macs?  In my world there is no such thing as right clicking! 

Post # 5
Member
41 posts
Newbee
  • Wedding: March 2008 - Riverside Hotel

Thanks for the more detailed instructions Mrs. Bee.  I will try again and let you know if I am still having "issues"!

Post # 6
Member
41 posts
Newbee
  • Wedding: March 2008 - Riverside Hotel

Okay, maybe I’m crazy.

I followed the instructions, I swear I did!

I used a picture I have on flickr.

I did the "tree" thing and inserted it.  I saw it in my text window – no doubt.  I typed my message (in the picture of you and mr. thread); I look at my post and see my message but not my picture.

Is it a flickr thing?

Post # 7
Member
41 posts
Newbee
  • Wedding: March 2008 - Riverside Hotel

Here I go again, this time from Shutterfly: I’ll try it in this thread and see how it goes…

Post # 9
Member
41 posts
Newbee
  • Wedding: March 2008 - Riverside Hotel

I’ve had no luck with shutterfly or flickr…my blog pictures are uploaded from shutterfly, so thinking that may not work…but I will try Photobucket! 

 

Post # 10
Member
1246 posts
Bumble bee
  • Wedding: June 2009

missblushing, try holding down the ctrl key while clicking on a link. that might work as a right-click for your mac.

Post # 11
Member
116 posts
Blushing bee
  • Wedding: September 2008

Thanks, mrs. bee and amysue!  I did the ctrl key while clicking, was able to "copy image address", but alas nothing shows up in my message when I follow the instructions above.  But, in general I think computers just hate me, so I’ll have to survive without posting photos!

Post # 12
Member
61 posts
Worker bee

hi MissBlushing –

 your pic didn’t show up because you have an extra letter at the end of the address!  you know how most websites end in .com or .org?  pictures should end in .jpg or .gif – yours has an extra J at the end and it’s not allowing the picture to show up.

as for photobucket and flickr, i never used flickr, but with photobucket make sure to copy the ENTIRE address, as they are rather long.

Post # 13
Member
367 posts
Helper bee
  • Wedding: September 2008

I tried using a picture from my blogspot site, but it won’t show.  all i get is the broken image icon.  it also says it’s a .png image, could that be the problem?

Post # 14
Member
26 posts
Newbee
  • Wedding: October 2007

What do you do if the pics are WAY too big?

Post # 15
Member
13 posts
Newbee
  • Wedding: November 2009

Hi Mrs. Bee,

Is there any way to delete a post?  I accidentally did it twice!! 

Post # 16
Member
49 posts
Newbee
  • Wedding: July 2008

Hi Mrs. Bee,

I’m still having problems uploading images to the boards. I followed your directions.  I’m loading the images from Kodak Gallery.  Does the site accept images from there?  I’m not good at this. I need help adn I ended up loading it twice but still no images appear on my post, it shows on my end but not to the viewers.

The topic ‘Posting Pictures in Boards and Classifieds’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors