(Closed) Testing out a potential boards formatting issue

posted 8 years ago in Weddingbee
Post # 3
Member
809 posts
Busy bee
  • Wedding: September 2010

Sometimes I’ve seen apostrophes show up as the weird letters…it’s been that way for at least a few months.

Post # 5
Member
74 posts
Worker bee

I’ve seen the   show up before but not the different font following it.

Post # 6
Member
809 posts
Busy bee
  • Wedding: September 2010

&nbsp; <---That shows up. I can't really remember a specific example, but if I can remember correctly, I think it happens more often when there is an image being posted.

Post # 7
Member
809 posts
Busy bee
  • Wedding: September 2010

Ya, that’s the first time I’ve seen the different font. And I guess it’s a semi-colon, not an apostrophe. 🙂

Post # 8
Member
8353 posts
Bumble Beekeeper
  • Wedding: March 2011

It might be because they paste it from word. If I copy and paste something into my website from word, it will sometimes show up that way. If it is copied and pasted into notepad first, it does not happen because the formatting is taken out. It still leaves all the correct punctuation, but I have to reset the paragraphs.

Post # 10
Member
8353 posts
Bumble Beekeeper
  • Wedding: March 2011

Sorry, that could be a copy and paste issue too. I know it has to do with the formatting.

Post # 12
Member
8353 posts
Bumble Beekeeper
  • Wedding: March 2011

My son said it is probably because the end user is using a font that hasn’t been installed on the blogs. At least that is how I understood it. He is in the middle of some tech stuff right now, so he really isn’t able to help much more than that.

Post # 13
Member
1684 posts
Bumble bee
  • Wedding: February 2010

I think there’s def. a connection with the copy/past thing. When I post a longer response, or want to create a thread, I usually start it in Word so that I can catch spelling, grammer or typo errors. Sometimes the font comes out much smaller.

I think it could be a server issue too though?? I use Firefox at work, so when I’m on the boards during the day – everything’s fine. If I use Explorer or Safari at home though often my font shows up a lot smaller.

When that happens I try to edit it by hitting the HTML button to remove the font settings.

Post # 15
Member
1135 posts
Bumble bee
  • Wedding: June 2010

test I haven’t seen it, but I’m giving it a try.

Post # 16
Member
1135 posts
Bumble bee
  • Wedding: June 2010

Mr. Bee… that’s unusual but I think it’s fun!!

The topic ‘Testing out a potential boards formatting issue’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors