(Closed) Thread Not Loading

posted 7 years ago in Weddingbee
Post # 3
Member
827 posts
Busy bee
  • Wedding: August 2011

Yeah I posted after you and it never came up.  Tried checking on my phone to see if maybe my computer was being wonky, but same thing happened.

Post # 4
Member
2465 posts
Buzzing bee
  • Wedding: August 2010

yeah it’s not loading for me either

Post # 5
Member
3942 posts
Honey bee

Yes, Ive been noticing that with threads the last couple days

Post # 7
Member
2091 posts
Buzzing bee

This always happens to me. If you go up to the URL bar and at the end type /page/# (whatever number the page is supposed to be on now) it’ll load for you!

Post # 8
Member
7975 posts
Bumble Beekeeper

are you getting the green maintenance screen, this error or something else?

Post # 9
Hostess
18637 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: June 2009

The next page can be seen by changing the address to page/4 instead of 3.  This happens on threads that move quickly.

Post # 10
Member
3871 posts
Honey bee
  • Wedding: November 1999

I alerted one of the mods about this.  If you want to see page 4… just go up to the address bar and delete the 3 and type 4.

 

Post # 13
Member
13096 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: July 2010

@ddw: I haven’t had pages getting stuck, but I have been getting the “maintenance” error constantly this week!

Post # 14
Member
7975 posts
Bumble Beekeeper

@Mrs.KMM: yeah, tech knows that both of these issues exist, and are trying to figure out why 🙂

The topic ‘Thread Not Loading’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors