(Closed) Uploader not working?!

posted 6 years ago in Weddingbee
Post # 3
Hostess
18637 posts
Honey Beekeeper
  • Wedding: June 2009

Here is our stickey from the Support page about technical problems.  If the suggestions at the bottom don’t help you, please open a ticket on the Support page so we can have tech look at it:

Our tech team wants to help, but a lot of the support requests we get don’t give enough information to actually figure out what’s going wrong. To ensure the quickest and most accurate fix to any technical problem, you can help our team by answering the following questions in your support request:

1. When was the last time this worked for you?
2. What are the browser type and versions you’ve tried?
3. Are you at home, work or mobile device (if device, please try a computer)?
4. A screen capture would be helpful! Or if not possible, what is the exact error msg?
5. What are the steps you took to generate this error?
6. Are you getting this error consistently or occasionally?
7. If occasionally, are you seeing a pattern before or after getting this error?
8. Are you experiencing similar errors elsewhere?
9. What settings, tool bars, anti-virus software did you install recently?
10. Anything else other out of the norm?

Also, a lot of issues can simply be resolved by one or more of the following:

1. Try another browser*
2. Log out/log back in
3. Close browser and try again
4. Clear cache and cookies
5. Disable any new software installs (toolbars, pop up blockers, etc.)
6. Try another machine
7. Reboot

*PLEASE NOTE: Weddingbee does not currently support IE9. If you experience problems while using IE9, we are happy to know about them, but recommend using another browser, like Chrome, FF3, FF4, IE8 or IE7.

The topic ‘Uploader not working?!’ is closed to new replies.

Find Amazing Vendors